10 februari 2017: Studiedag ‘Ergotherapie voor mensen met Psychische Problematiek’

Op vrijdag 10 februari 2017 organiseert de ‘Commissie GGZ’ van Ergotherapie Nederland in samenwerking met  ETP-Net & de ErgoAcademie een uitgebreide studiedag over ‘Ergotherapie voor mensen met Psychische Problematiek’.

Deze dag gaan we ergotherapie bij cliënten met psychische problematiek vanuit allerlei verschillende hoeken belichten. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen binnen ergotherapeutische behandelingen met cliënten met psychische problematiek? Wat zijn de trends op dit moment? Hoe gaan we als ergotherapeuten samen de toekomst in als het gaat om ergotherapie bij cliënten met psychische problemen, zowel jong volwassenen als volwassenen/ouderen?

Voor uitgebreide informatie, kijk op de pagina van dit evenement