Kennismaken met ETP-net

Mijn naam is Monique van Poppel. Ik heb een eerste lijns ergotherapie praktijk het groene kader. Bij het ETP-net ben ik voorzitter.

Mijn naam is Marion Ammeraal. Ik ben werkzaam als ergotherapeut en stafmedewerker bij GGZ InGeest. Daarnaast werk in de eerstelijnspraktijk van B-well. Samen met Ruth Zinkstok heb ik het ETP-net opgezet.

Mijn naam is Dineke van Sermondt ergotherapeute bij Act ergotherapie. Een ergotherapiepraktijk in Apeldoorn en omgeving. Ik ben o.a. betrokken als penningmeester bij ETP-Net.

Mijn naam is Sander Taam. Ik heb een eerstelijns ergotherapiepraktijk waar ik gespecialiseerd ben in maatschappelijk herstel van cliënten. Daarnaast werk ik voor één dag per week in loondienst als ergotherapeut in een verslavingskliniek. Ook hier richt ik mij op maatschappelijk herstel. Ik ben vooral bekend met de onderwerpen resocialisatie, activering en re-integratie van cliënten. Een voor de cliënt gewenste en reële plek in de maatschappij  is voor mij een belangrijk streven. Met veel plezier en enthousiasme ben ik aangesloten bij ETP-Net.

Mijn naam is Jessica Stricker. In Amsterdam Nieuw-West heb ik zorgkwekerij Groen opgericht ter dagbesteding voor volwassenen en ouderen met een psychiatrisch onbalans en/of beginnende geheugenklachten. Hier  worden op gestructureerde wijze activiteiten aangeboden aan de deelnemers gericht op hun wensen en mogelijkheden in een groene omgeving.
Naast de zorgkwekerij werk ik drie dagen in de week als ergotherapeut in de Nieuwe Valerius opname ouderen afdelingen. Begin 2018 ben ik aangesloten bij het ETP-Net.

Mijn naam is Sophia Nivard en een aantal jaren geleden ben ik gestart met mijn praktijk Hart voor Ergotherapie in Amsterdam. Hier behandel ik volwassenen met chronische pijn en/of vermoeidheid, Niet-Aangeboren-Hersenletsel en psychiatrische problematiek. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam in een poliklinisch revalidatiecentrum en op de afdeling psychiatrie van het OLVG. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan de positie van de ergotherapeut in de GGZ. Daarom ben ik aangesloten bij de Commissie GGZ (Ergotherapie Nederland) en ETP-net.

Mijn naam is Ingrid Arends, als ergotherapeut ben ik werkzaam binnen de GGZ bij Roads en heb een eigen praktijk voor ergotherapie ‘Meer balans in Waterland’.

Mijn naam is Carla Kraaij, ik ben in verschillende eerstelijns ergotherapie praktijken werkzaam. Vanuit mijn achtergrond in de revalidatie, arbeidsre-integratie en psychiatrie. Daarnaast ben ik opleider en voor de ReAttach, een methodiek die goed aansluit binnen de ergotherapiebehandeling.