Scholing

ETP-Net houdt u niet alleen online op de hoogte van de ontwikkelingen op het vlak van ergotherapie in de geestelijke gezondheidszorg. We geven ook cursussen en workshops en bieden coaching op maat aan.

Cursus:

Op donderdag 26 september en 10 oktober 2019 organiseert ETP-Net de cursus “Psychopathologie en de praktische toepassing binnen de ergotherapie”. Accreditatie wordt aangevraagd, eerder accreditatie betrof 17 punten.  Een volledige omschrijving van de cursus.

Photovoice Op 22 maart 2019 heeft het ETPNEt een workshop verzorgd op het jaarcongres ergotherapie.

Photovoice is een niet van oorsprong ergotherapeutisch instrument maar goed toepasbaar binnen de ergotherapeutische behandeling. Het instrument is ondersteunend in de onderzoeksfase van de behandeling waarbij de ergotherapeut inzicht krijgt in het perspectief van de cliënt. Het versterkt de dialoog, zet de cliënt in actie en geeft hen inzicht.

ETPNet wil ergotherapeuten inspireren het instrument ook te gaan gebruiken, dit door kennis en ervaringen te delen. Daarbij deelnemers te laten ervaren wat photovoice kan toevoegen in hun behandeling. Na afloop van de

workshop is iedere deelnemer in staat Photovoice in te zetten in de dagelijkse praktijk.

Coaching:

Klik hier voor de uitgebreide informatie over coaching

Voor aanmelden of meer informatie over geplande cursussen en workshops kunt u mailen naar info@etpnet.net